Aktuellt höst 2019


Dags att krypa in i höstmörkret!

Klassisk bindvävsmassage är djupgående, mjuk och avslappnande. Den har stor effekt på både nervsystem och muskler. Den ökar din cirkulation och kan hjälpa dig som har ex. huvudvärk, spänningar, domningar, ischias, allergier och magproblem. Klassisk bindvävsmassage är skonsam även för dig med reumatism, fibromyalgi och annan kronisk smärtproblematik.

Massagen utförs med små rörelser och ska inte göra ont. Du får en ökad cirkulation i hela kroppen vilket innebär att avslappning, smärtlindring och läkning kan ske.

Jag rekommenderar att starta behandlingen med 3 tillfällen för att du ska hinna känna av behandlingen och dess djupgörande effekter.

Första gången går vi tillsammans igenom en hälsodeklaration och du får en massage som är grunden till följande behandlingar. Efter detta anpassar jag kommande behandlingar efter dina behov.

När du kommer till mig är det du och din värdefulla tid som står i fokus. Mitt mål är att du lämnar min behandling med lätt sinne, mer rörlig, med mindre smärta, och med en behaglig känsla av välbefinnande.

Just nu erbjuder jag 3 behandlingar för 1200 kr. (ord pris 1800 kr) 

Varmt välkommen!

Susanne Ekberg

Postgatan 1A, 28432 Perstorp

0708 78 44 86