Aktuellt 

Dags att krypa in i höstmörkret!

Unna dig själv avkoppling och återhämtning.

Lämna krav och måsten för en stund och landa i din kropp och upplev en välgörande massage.

Klassisk bindvävsmassage är inte bara mjuk och avslappnande. Den är djupgående, effektfull och både ditt nervsystem och dina muskler tackar dig. Den ökar din cirkulation och kan hjälpa dig som har ex. huvudvärk, spänningar, domningar, allergier, magproblem för att nämna några besvär. Klassisk bindvävsmassage är skonsam även för dig med reumatism, fibromyalgi och annan kronisk smärtproblematik.

Jag rekommenderar att starta behandlingen med 3 tillfällen för att du ska hinna känna in behandlingen och dess djupgörande effekt samt smärtlindring. 

Just nu erbjuder jag 3 tillfällen för 1200 kronor. (Ord pris 1800 kr)  Första gången går vi tillsammans igenom en hälsodeklaration och du får "lilla uppbyggnaden" samt en härlig ansiktsmassage. De två följande tillfällena bygger vi på behandlingen med rygg, skuldror och nackbehandling.

När du kommer till mig är det du och din värdefulla tid som står i fokus. Min förhoppning är att du lämnar min behandling med lättare sinne, mer rörlig, med mindre smärta, och med en behaglig känsla av välbefinnande.

Varmt välkommen!

Susanne Ekberg

Postgatan 1A, 28432 Perstorp

0708 78 44 86


Ge dig själv en avkopplande stund med skonsam massage som ger långvarig effekt...