OM MIG - OCH MIN FÖRÄNDRING

I januari 2016 fick jag diagnosen svårt utmattningssyndrom. Jag hade arbetat mig långt in i väggen. Arbetade jag inte så sov jag. Länge hade jag kört över mig själv, inte lyssnat på signaler eller tagit hand om mig. Nu kunde jag varken ta hand om mig själv eller någon annan. Dagar blev till veckor som blev till månader, allt i ett dimmigt töcken av sömn. Tiden gick och jag blev så småningom sakta bättre och återgick till att försöka arbeta. Jag har haft ett fantastiskt stöd av min chef, läkare, samtalsterapeut och inte minst min familj. Men jag kände mig aldrig frisk och utvilad. Jag hade ingen gnista och kunde inte behålla min energi. Jag var ständigt dränerad. Min situation var ohållbar och jag kände inte mycket hopp. Jag behövde förändra och komma vidare både privat, och i arbetslivet, men visste inte hur. 

Under samma period sökte min tonårsdotter hjälp hos psykolog för psykisk ohälsa. Min dotter som är högpresterande skulle utredas för två diagnoser. Detta hade jag svårt att ta in eftersom jag kände att omgivning och skoltrötthet kanske var en stor del av hennes problem. Jag sökte alternativa metoder utan medicinering och istället med självläkning i fokus. Jag hittade till indigobarn, kristallbarn och till AuraTransformation™. Jag blev helt fast! Slukade all litteratur, såg alla Youtubeklipp där andra transformerade berättade om sina upplevelser och bestämde mig omgående för att göra en AuraTransformation™.  Detta var mitt sista halmstrå. Hoppet om att återfå en gnutta liv och energi samt att kunna kommunicera med min dotter utan konflikter och missförstånd tändes. Jag sökte via Auraförmedlarsidan och fick genast känslan för en auraförmedlare som jag aldrig tidigare sett eller träffat, men som skulle visa sig passa mig perfekt. Givetvis undrade jag hur det här skulle kunna fungera, men vid det här laget hade jag inget att förlora.

Hur ska vi orka mer än att överleva om vi inte har energi, lust och ork? Hur ska vi kunna ta hand om varandra och våra barn om vi själva ständigt kämpar med att enbart hålla oss flytande?

AuraTransformation™ är en kroppsbehandling. Behandlingen är permanent men ingen quick-fix, eller ensam lösning på problem. Men den hjälper dig att få ork till att påverka din situation, och den ger dig tillgång till din egen kraft och energi. Den utvidgar ditt medvetande och ger dig större utstrålning och handlingskraft. Det blir mer självklart att ta hand om sig själv och att sätta gränser. 

Jag sover numera normalt och laddar batterierna vid vila. Jag har massor av energi till allt jag både vill och det jag måste. Jag fick inspiration, glöd och kraft till att göra den helomvändning i livet som jag absolut behövde. För mig var det som att äntligen komma hem till mig själv, att få känna mig energisk, harmonisk, i balans och att kunna vara glad. 

Att få en AuraTransformation™ är det bästa jag gjort i mitt liv! Detta var den pusselbit jag saknat. Och jag ville ha mer. Kunde jag förändras så totalt, måste jag dela med mig! 

Jag är utbildad auraförmedlare och kan nu hjälpa andra att hitta balans och välmående!

Sommaren 2018