LIVSRESAN - FRÅN UTMATTNING TILL LIVSKRAFTIG                             

Nya Energier!

Tänk att få tillgång till din inre styrka för att ta tag i det du vill, behöver och kanske till och med måste!

Jag har ständigt varit på resa, haft en inre oro, sökt, och undrat över om det verkligen inte finns något mer. Jag har rastlöst flackat runt utan att hitta min plats. Har backpackat, tågluffat, bussat och bilat. Haft massor av ströjobb; plockat äpple och delat ut tidningar, drivit café och antikaffär, jobbat på fabriksgolv och som receptionist och på systembolaget men ständigt sökt "något annat"...

Jag levde 16 år med min dotters pappa innan vi separerade. Hittade min biologiska far när jag var 32. Har försökt göra mig fri från gammalt bagage och trassliga familjeband. Rensat i röran både fysiskt och psykiskt. Jag har yogat och mediterat och läst väldigt många självhjälpsböcker. Jag har en i grunden positiv inställning och mitt motto har varit "vad är det som inte har löst sig?"

I januari 2016 sa min kropp ifrån. Det var inget mer lämna företräde, det var totalstopp. Under flera års tid hade jag försökt skapa ordning i kaoset. Hade ett arbete som kräver stresstålighet och total kontroll. Det var otaliga omorganisationer, besparingsåtgärder och nya datasystem. Men som duktig flicka och spindeln i nätet klarade jag allt på mitt arbete! Där hade jag min längsta anställning på, då 4 sammanhängande år. Utan att lyssna på signalerna fortsatte jag att köra över mig själv och insjuknade i svårt utmattningssyndrom.

Jag har så länge jag kan minnas haft ett enormt sömnbehov och kunnat sova hur mycket som helst utan att vara utvilad. Men under den "officiella" sjukdomstiden slog jag alla rekord. Tillbringade flera månader under en filt utan att vara närvarande. Min familj hade enormt tålamod. Jag sov mer än katten, dag som natt.

Jag klarade inte ringa de enklaste samtal. Kunde inte gå i matbutik eller vistas bland fler än två personer. Älskar normalt att köra bil men kunde inte längre sitta bakom ratten. Har alltid varit medveten och noga med kost och motion, och tyckt att jag tagit hand om mig. Ätit hälsosamt, tränat, simmat och promenerat i skogen. Under min utmattning började jag addera kosttillskott. Inget hjälpte. Jag var totalt dränerad, apatisk, negativ och minsta bagatell blev stor oro och ett oöverkomligt problem. Min läkare hittade inga fel på mig. Jag var frisk enligt alla medicinska prover. Men ändå så sjuk...

Efter 16 månaders full sjukskrivning kom jag åter till min arbetsplats på 25%, vilket var hemskt. Jag skulle mest vara social och fika, men allt som hänt - det satt i väggarna och givetvis i min kropp. Det gick trots allt sakta framåt och jag fick prova arbeta på en annan avdelning. Det kändes bättre, men min dotter var ur balans, och jag som inte var fullt frisk själv kraschade igen.

Min tonårsdotter är en klok och härlig tjej som just ska påbörja gymnasiet.  Hon sökte sig via skolkuratorn till barn och ungdomspsykiatrin hösten 2017. De menade att hon har någon diagnos. Diagnos eller inte, jag började googla och hittade till indigobarn och förstod att här fanns något mycket intressant. Till saken hör att min man sett ett reportage i tidningen Free, sommaren 2017 om AuraTransformation™, vilket vi inte förstod mycket av då, men cirkeln var nu sluten. Jag kastade mig över all litteratur och info jag kom över och bokade behandling. Det kändes som en sista utväg. Jag hade inget val. Jag kom inte vidare varken med min hälsa, arbete eller min dotter. Hoppet om liv tändes.

Efter min AT föll allt på plats. Min läkare undrade vad jag gjort. Det var en omedelbar förändring. Jag känner en livsgnista, urkraft och glädje. Det är som att jag återfått mitt "original-jag" i uppgraderad form. Jag känner mig mer samlad och närvarande i min kropp. Är mer nöjd med tillvaron och retar inte upp mig. Jag tar inte in andras känslor och bekymmer, utan har fått det skydd jag behöver. Jag kan vara i folksamlingar igen och blir inte stressad. Jag sover normalt och laddar efter vila. Jag som ständigt frös har återfått normal kroppstemperatur. Min dotter och jag kommunicerar på ett helt annat sätt och jag har en ökad förståelse för hennes tankesätt. Hon säger till mig, "Vad har hänt mamma, vad är du så glad för, och varför ser du så pigg ut?" "Du har blivit min bästa vän". Hon minns mig mest som ett trött vrak och säger att jag var en "bitch". Det är mindre tjat och jag har blivit tydligare både mot henne och min omgivning.

Jag har lämnat arbetsplatsen som gjorde mig sjuk. Jag har fått lust, energi och handlingskraft att skapa om mitt liv och känner att det numera är jag som styr, oavsett om det är bilar, livsväg eller relationer. Min resa har varit omtumlande, och stundtals nattsvart men otroligt utvecklande och lärorik. Jag känner mig frisk, stark, nöjd, glad och mycket mer levande. Jag förstår först nu hur sjuk jag faktiskt varit. Jag har hittat hem till mig själv och landat i harmoni och välbefinnande. Jag vågar lita mer på min magkänsla och intuition. Jag har energi att förändra det jag länge vetat att jag behövde. Det tycks nästan för bra för att vara sant. Känslan är fantastisk - något alla få borde få uppleva!

Jag finns i Perstorp mitt i Skåne bland bokskogar och sjöar. Lever med min man, dotter och katt. Livet och mina erfarenheter är och har varit min ständiga lära. Jag är utbildad Auraförmedlare och jag kan hjälpa dig att få tillgång till din egen energi och din egen kraft.

Sommaren 2018