OM MIG -

EN AVGÖRANDE BEHANDLING 

AuraTransformation™ / AT

Mitt livs största förändring och bästa beslut. Någonsin!

Jag hade 2 år av utmattningssyndrom bakom mig. Jag blev sakta bättre men hade ingen gnista eller någon passion. Jag sov 16 timmar per dygn. Hade noll på energikontot trots att jag åt bra, adderade kosttillskott och motionerade. Lyckades slippa antidepressiva mediciner som annars var ett ständigt erbjudande på läkarbesöken. Jag vägrade och vägrade medicinering. Kom tillbaka på min arbetsplats men kände inget hopp och förstod att det här är ingen hållbar framtid. Samtidigt hade jag ingen lösning.

Min tonårsdotter mådde inte bra pga. psykisk ohälsa. Vi hade täta besök på BUP och det var prat om diagnoser och medicinering. Jag ville inte tro på det här. Jag känner ju mitt barn bäst själv. Det var tufft och kändes helt hopplöst. Livet var som en återvändsgränd.

Hittade till indigobarn och AT via tidningen Free och lusläste allt. Förstod nu att jag var helt trasig utan skydd mot omvärlden. Därav kunde jag inte behålla vare sig min egen energi, eller stänga ute andras. Jag kunde inte  vistas i folksamlingar. Jag klarade knappt enkla besök i mataffären, restaurangbesök och åka kollektivt var inte att tänka på. Bilkörning som jag annars älskar fungerade knappt heller. Jag var totalt dränerad. Inte heller hade jag någon behållning av dyra kosttillskott, eller annat som borde göra mig pigg och stark. Jag kunde inte behålla min energi hur mycket jag än laddade. Det var liksom pyspunka... Bestämde mig snabbt för att den här behandlingen ska jag bara göra! Jag hade inget att förlora, möjligtvis pengarna men det kändes smått i förhållande till min dåvarande hälsa. Förväntansfull men osäker på vad som skulle ske, fick jag så min AT!

Det var som att vända en hand. Som att komma hem. Som att landa. I mig själv. Som att hitta pusselbiten jag varit av med... Från en sömnsjuk, livstrött zombie till en energisk, livfull och otålig häst som sparkar i spiltan!!!

Förändringen lät inte vänta på sig. Jag var övermogen och hade jag väntat längre hade jag förmodligen ruttnat bort helt. Nu blev det fart på livet. Jag fick en enorm kick och energi! Precis som det står nämnt i "instruktionsboken" fick jag någon slags hjälp på vägen att ta tag i mitt liv. Redan 3 veckor efter min AT ville jag utbilda mig till Auraförmedlare, för min egen skull.

Jag fick tålmodigt vänta några veckor till men så var det dags! Det klarnade under utbildningen och jag insåg att den här magin måste förmedlas vidare. Jag vill absolut hjälpa andra!

Jobbet - det fick jag tillfälle att lämna.

Sommaren och hösten 2018 gick åt till att landa, fundera på framtiden och att komma vidare med min dotters välmående. Vi pausade BUP och gick istället vidare med homeopati. Detta var snudd på succé! Min dotter började fungera! Och jag håller tummarna att det håller i sig!!!

AT är ingen quickfix. Du som gillar läget och redan tycker allt är toppen - kanske är det inget för dig. Men om du vet att du behöver förändra, kanske också ta obekväma, livsavgörande beslut och spela huvudrollen i ditt eget liv - då kan jag lova dig att du kommer få kraft, mod och styrka!

Din energi blir samlad och att överleva som åskådare på läktaren är inte längre ett alternativ. Din handlingskraft och intuition förstärks och du kommer lättare att kunna ta beslut, stora som små! 

Du får en högre frekvens och kommer känna dig jämlik med dagens barn och ungdomar! Ni är nu på samma energinivå!

Du kan inte längre köra över dig själv utan måste leva din egen sanning!

Före och efter min AuraTransformation™ 

Jag var inte officiellt sjuk på den vänstra bilden, det kom flera år senare.