CAV / RF

CAVITATION OCH RADIOFREKVENS

CAV /RF behandling - behandling med maskin

Enkelt förklarat: 

CAV spränger fettceller och ruggar upp gifter och slagg som sitter inkapslat.

RF smälter det som sprängts och cirkulationen strömmar till så kroppen kan föra ut restprodukterna.

CAV /RF i kombination har visat sig ha mycket positiv effekt på kroniska obalanser, värk, svullnader och ödem. Kroppen får hjälp att naturligt ta hand om och forsla bort slaggprodukter. Vi ökar förutsättningarna till läkning på djupet.

Organ som njurar, lever och tarm stimuleras och så även vårt lymfsystem. Effektivt för att lösa upp spänningar värk och gamla stagnationer. Bindväv och slagg luckras upp vilket bidrar till ökat lymfflöde och blodcirkulation.


Vad som är effektivt att behandla

Akuta och kroniska besvär, rygg och nacksmärtor, ischias, led och muskelbesvär, artros, huvudvärk, frozen shoulder, mensvärk, ödem. Behandlingen reducerar fett och vätskedepåer vilket kan stimulera till viktminskning.


Om behandlingstekniken:

Cavitationsteknik

Cavitation (CAV) innebär att ultraljudsvågor får lymfa och fettceller att vibrera. Detta stimulerar vårt lymfflöde och cirkulation. Fettcellernas membran "sprängs" och fettet hamnar utanför cellerna i lymfan. Fettet och slaggprodukterna avlägsnas den naturliga vägen, genom lymfa, avföring, svett och urin. Detta sker utan att påverka omgivande struktur. Andra typer av celler ex. hud och blodkärl påverkas positivt genom en ökad cirkulation.

RF/Radiofrekvens

Radiofrekvens (RF) påverkar lymfflödet och blodcirkulationen så att friskt blod strömmar till. Detta medför att svullnader och ödem dämpas och de sprängda fettcellerna kan föras ut ur kroppen. Värmen som uppstår vid radiofrekvens stimulerar kollagenet och kan bidra till att strama upp hud, rynkor, acne, ärr, celluliter och hudbristningar.

Ultraljudsvågorna skapar vibrationer i trumhinnan. Detta medför ett ringande och ibland lite skärande ljud under behandlingen. Detta är helt ofarligt och upphör efter behandlingen.


Kom ihåg att behandlingen inte ersätter en god kosthållning och motion. Däremot kan den kicka igång kroppen och hjälpa dig med ex långvarig värk och rörelseinskränkningar så att du successivt kommer igång med bättre vanor och kan börja röra dig. Underskatta inte enkla promenader!

Jag förespråkar främst en kinesiologisk behandling för att kartlägga och göra en individuell och skräddarsydd behandlingsplan. Här får du också hjälp från grunden att rena kroppen från ex parasiter, bakterier, tungmetaller, mögel och annat som gör oss sjuka. Detta för att stötta kroppen vidare i den viktiga processen för dina inre organ, att orka forsla ut skräpet från CAV / RF behandlingen.

En allmän rekommendation är att dra ner på mjöl, gluten, socker, och mejeriprodukter. Ät med fördel naturlig mat som grönsaker, rotfrukter och mat utan innehållsförteckning, dvs så rena produkter som möjligt. Drick rent vatten, gärna mer de dagar du får behandling. 

Den så viktiga andningen (att diafragman gör sitt arbete) och gärna dagliga promenader är toppen för lymfsystemet och hela ditt välbefinnande.


Hur många behandlingar som behövs är individuellt och beror på hur belastad, och obalanserad kroppen är. Skador kan få en direkt lindring men kroniska besvär kan kräva flera behandlingar. 

Behandling utförs inte på personer under 18 år, gravida, ammande, eller de med pacemaker.        Behandling sker ej direkt på implantat eller skruvar. Behandlingen sker direkt på huden.

Jag har gått utbildning via Academy of Nature.