MIN DOTTERS UPPLEVELSE 

FRÅN 2018

"SMS som jag skrev ner på 20 min, från en balkong i Portugal och skickade hem till mamma" 


Jag har upplevt min mammas förvandling, från nyanställd, till arbetsmyra, till en helt oigenkännlig människa, som zombie, till auratransformerad, till den mamma jag kände henne som för fem år sedan.

Åren då hon jobbade, bestod enbart av jobb. På morgonen pratade hon om hur många mail hon hade att besvara, och på kvällen fick vi höra hur många mail hon inte hunnit besvara. Hon var aggressiv mot alla och högg så fort man sa något. Det gick utför väldigt snabbt och med sjukskrivningen kom en mamma jag inte kände igen.

Hon klagade på allt och alla, och de bestående ringarna under ögonen tycktes bara bli mörkare och mörkare. Hennes utmattning i kombination med att mitt psykiska mående inte var på topp, förstörde vår relation. Jag upplevde en ständig spänning mellan oss och det kändes som att hon jämt var på dåligt humör. År av mycket tjafs och ledsamhet följde, och jag tyckte helt ärligt att hon bara var en bitch. Det positiva jag kommer ihåg från tiden då hon var sjukskriven, var då hon skrattade. Min mammas skratt är det finaste jag vet, och jag såg det tre gånger under hennes sjukskrivna period. Jag saknade min mamma, den jag visste att hon var under sitt taggiga skal.

Hon återgick till sitt arbete. Jag var livrädd att jobbet skulle förstöra henne, igen. Ett tecken på att hon började må bättre, var de nya projekten. Jag var så glad över att se att hon hade ork till att måla om bord, ork till att rensa, ork till att laga mat med kärlek. Då hon började prata om aura och energier lyssnade jag inte så noga. Jag tänkte, att det är väl ännu en av alla nya saker hon påbörjar, tröttnar på och låter rinna ut i sanden efter ett tag. Precis som LCHF, Dukan diet, vegetarianism, yoga, utbilda sig till tatueringsborttagare, starta eget företag, bli dagmamma osv. Så fort hennes ork kommer tillbaka, blir dessa nya projekt till. Dessutom tyckte jag bara att det lät helt sjukt att någon sitter fötter mot fötter, och så byts auran. (Vad är ens aura liksom??) Så jag skrattade bara åt det, man blir ju ändå bara blåst på pengar, fattar hon inte det?

Men så bestämde hon ändå sig för att göra en så kallad AuraTransformation™  och precis som med allt annat denna människa tar sig för, var detta det enda hon pratade om, dygnet runt. Jag tyckte bara det lät jättekonstigt och hon muttrade att det inte var lönt att förklara för någon som ändå inte fattar. Så exalterad som hon var före sin AuraTransformation™  har jag inte sett henne på minst fem år, så jag tänkte att det var väl bäst att hon fick löpa linan ut.

När jag träffade henne några dagar senare, kunde jag inte förstå vad som hade hänt. Direkt när jag kom innanför dörren kände jag att något hade förändrats. Då jag satte mig i soffan för att prata med henne, kunde man riktigt känna det. Det var som att fem år av högspänning mellan oss, bytts ut mot att vi höll något dyrbart mellan oss. Jag förstår fortfarande inte vad aura är, men man känner den. Man känner hennes energi, hennes utstrålning. Så fort vi började prata där i soffan, kände man det. Det var som magi. Energin som varit försvunnen i flera år, hade återvänt till min mamma.

Sedan auratransformationen ler hon konstant. Jag har inte sett henne arg en enda gång. Det känns som att vi spelar i samma liga nu. Vi förstår varandra, och vi spelar inte mot varandra. Hon ser mig på ett annat sätt. Hon hör mig, och inte bara mina ord. Jag är evigt tacksam för förändringen min mamma gjort. AuraTransformation™  transformerar verkligen människor.

Efter AuraTransformationen har min mamma inte bara fått nya vänner för livet och en ny framtid. Hon har återfått sitt gamla jag, det som jag aldrig trodde att vi skulle få se igen. Jag har återfått den fantastiska människa jag en gång kände henne som. 

Av Ester 16 år