Aktivera din inre självläkning

Saknar du gnista och energi?

Tar du in andra människors mående och kan inte sortera i vad som är ditt eget och vad som är andras?

Har du gamla skador eller mentala belastningar som gör att du sitter fast?

Har du tappat bort dig i bruset och glömt hur det är att vara dig själv?


Som LIFE therapy - terapeut kan jag ge dig en djupgående och bred behandling.  Du kommer troligtvis ner i mycket djup och läkande avslappning. Somnar du inte så hamnar du kanske i en behaglig dvala mellan vakenhet och sömn. Efteråt upplever många ett stort lugn, känner  harmoni och att sömnen förbättras. Stressnivåerna sänks vilket är huvudnyckeln till att läka.  Med inslag av kraniosakral terapi (ryggmärgsvätskans flöde mellan kranie och bäcken) ökar kroppens flöde och livspuls. Behandlingen stöttar hela ditt system till självläkning. Vi kan dessutom jobba med mentala och emotionella mönster. Du kan få hjälp att släppa invanda och kanske destruktiva tankar och istället fokusera på det du vill ha mer av och den du faktiskt önskar vara. Du får ökad energi och mer kraft till att bli ditt bästa jag!

Syntes betyder föra samman och denna behandling arbetar med hela din kropp, fysiskt, mentalt, emotionellt och energimässigt. En fantastisk behandling - helt enkelt!


I första behandlingen ingår:
Ett samtal per telefon, då vi går igenom din status, mående, förväntningar mm, ca 30 minuter.
Själva behandlingen, ca 2h 15 min, kom gärna i bekväma kläder, du ligger ner under behandlingen.
Ett uppföljningssamtal per telefon, ca 30 minuter

Efterföljande  LIFE-Therapy® behandlingar kan göras om man önskar, då oftast på ca 45-60 min


Nedan text är är utdrag hämtat från life-therapy.com

Varför är LIFE Therapy®  viktigt?

Energifältet som omger din kropp påverkar din fysiska och psykiska hälsa. Vi människor är utrustade med ett sensitivt nervsystem som ständigt tar emot, tolkar och reagerar på många olika känslor och signaler. Signalerna påverkar vår emotionella, fysiska och mentala hälsa. Man kan exempelvis få ont i huvudet av att befinna sig i en miljö som man inte uppfattar som harmonisk. När flödet i kroppen och i energifältet samarbetar startar en naturlig läkeprocess.

LIFE Therapy® hjälper på flera plan

Mentalt

- genom att börja förändra destruktiva medvetna eller omedvetna mönster och börja stärka självkänslan, respekten och omtanken inför dig själv.

Emotionellt & Fysiskt

- genom att hjälpa nervsystemet till välbehövd avslappning och samtidigt läka gamla trauma. Ofta är vi inte medvetna om hur spända och stressade vi är. Akut stress eller långvarig mikrostress gör att vi blir kognitivt avtrubbade. En av följderna kan vara att Atlaskotan (C1) roterar framåt och klämmer Vagusnerven. I långa loppet får vi reaktioner av stress som kan leda till psykisk och fysisk ohälsa.

Energimässigt

- när flödet i kroppen ökar framstår din energi tydligare vilket medför att du känner dig mer närvarande i kroppen och upplever en högre aktivitetsnivå. Det blir lättare att hantera stressande situationer i vardagen och du får bättre överblick till att hitta strategier för att uppnå dina mål.